İSTANBUL KARTAL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

1444. DOĞUM YILDÖNÜMÜNDE HZ. PEYGAMBER’İ ANMAK, ANLAMAK VE ANLATMAK

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hz. Peygamber’in 1444. doğum yıldönümünü düzenlediği bir programla kutladı. 
1444. DOĞUM YILDÖNÜMÜNDE HZ. PEYGAMBER’İ ANMAK, ANLAMAK VE ANLATMAK

Her yıl doğum yıldönümünde son peygamber Hz. Muhammed’i anmak, anlamak ve anlatmak, Peygamber sevgisini ve birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı, yardımlaşma duygularını güçlendirmek amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen bir tema çerçevesinde yapılan “Kutlu Doğum” kutlamaları tüm okulların yanı sıra ilçe protokolü ve davetlilere yönelik olarak Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan zengin içerikli bir programla gerçekleşti.

Kartal Kaymakamı Cemil Aksak ile ilçe üst düzey protokolünün izlediği Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde 20 Nisan Pazartesi günü gerçekleşen program yoğun bir veli katılımına  sahne oldu.

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kartal İmam Hatip Ortaokulu ve Öğretmen Zekeriya Güçer İlkokulu tarafından hazırlanan programda bir konuşma yapan Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz “Yaşanmakta olan sosyal, etnik, din kökenli huzursuzluklar, dökülen kanlar birlikte yaşama ahlakının ve kültürünün ne kadar önemli olduğunu bizlere bir kez daha göstermektedir. Dünyanın bir ucundan diğer ucuna insanların birbirlerine kolayca ve anında erişebildiği bir zamanda, birbirinden farklı inanç, farklı dil, farklı anlayış, farklı görünüm içinde olan insanların birbirlerini ötekileştirmeden, bu dünyada hepimize yer olduğu, olması gerektiği temel mantığından hareketle, herkesin eşit hakları olduğu gerçeğini unutmadan, birbirimizin hak ve hukukuna riayet ederek bir arada yaşamamız gerektiğine, ancak böyle bir arada birlik, dirlik içinde yaşayabileceğimize hepimiz inanmak durumundayız. Bu yılın sloganında söylendiği gibi, ‘Dünya bize, biz birbirimize emanetiz’” dedi. 

Kutlama programından sonra Harun Tüysüz tarafından Kartal Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Kaymakam Cemil Aksak ile dairelerin müdürlerine ve personeline “Kutlu Doğum” dolayısıyla lokum ve gül suyu ikramı yapıldı.   

 

Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15Kutlu Doğum15

 

 

 

 

Karlıktepe Mahallesi,Spor Caddesi,No17 Kartal/İSTANBUL Yeni Kartal Hükümet Konağı Binası 4. Kat - (0216) 473 2590 - 473 2591 - 517 14 50 - 517 14 51

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.