İSTANBUL KARTAL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

KANTİNCİLERE, YEMEKHANECİLERE GIDA HİJYENİ SEMİNERİ

Gıdanın insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde tüketime uygunluğunun sağlanması için uyulması gereken kuralları ve alınması gereken önlemleri ifade eden “Gıda Hijyeni” konusu düzenlenen seminerle ele alındı.
KANTİNCİLERE, YEMEKHANECİLERE GIDA HİJYENİ SEMİNERİ

Kartal okullarında faaliyet gösteren kantin ve yemekhane işletmecileri ve çalışanları ile kantinlerden sorumlu öğretmenlere yönelik olarak Kartal Milli Eğitim Müdürlüğü, Kartal Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü ve Kartal Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen eğitim semineri, Ahmet Şimşek Koleji’nde 11 Şubat Perşembe günü, yoğun katılımlı olarak gerçekleşti.    

Dr. Gülşah Filiz Yıldız ve Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Özmen Albayrak tarafından verilen seminerde pek çok başlık ele alınarak, personel, işletme, alet ve ekipmanların hijyeni,  kullanılan hammaddelerin ve son ürünün üretiminin, depolanmasının, nakliyesi ve satışa sunulmasının uygun hijyen koşullarında olmasının önemi ve zorunluluğu, gıda işletmecilerinin, yürüttükleri faaliyetin kanunlara uygunluğundan sorumlu ve yükümlü oldukları katılımcılara görsel sunum eşliğinde anlatıldı.   

12-02-201612-02-201612-02-201612-02-201612-02-201612-02-201612-02-201612-02-2016

Karlıktepe Mahallesi,Spor Caddesi,No17 Kartal/İSTANBUL Yeni Kartal Hükümet Konağı Binası 4. Kat - (0216) 473 2590 - 473 2591 - 517 14 50 - 517 14 51

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.